Tinder dates met wodka lime

Het is een warme zomeravond in 2020. Ik maak me thuis klaar voor de avond. Ik heb voor het eerst sinds lange tijd een date. Ik knoop mijn overhemd zenuwachtig dicht en smeer wax in mijn haar. De jongen met wie ik op date ga heb ik leren kennen via Tinder. Ik gebruik normaal alleen Tinder ter verveling, aangezien er vaak geen leuk aanbod is. Toch voelde ik bij deze jongen een bepaalde klik via de chat. Althans, voor zover dat kan. Hij heet Abdel en is 27 jaar. Een jongen met een licht getinte huid en een gespierde lichaamsbouw. Zijn foto’s trokken mij direct aan en met name die waar hij in zijn zwembroek staat. Hij heeft de uitstraling van een stoere hetero man. Precies het type waar ik op val. Ik drink snel mijn glas witte wijn leeg en fiets naar de Reguliersdwarsstraat.

De Reguliersdwarsstraat ligt er mooi bij. De zon schijnt fel over de straat en de regenboogvlaggen wapperen zachtjes in de wind. Het is druk aangezien alle tafels vol met mensen zitten. Er hangt een gezellige sfeer. Ik vind het mooi om te zien dat mensen nog zoveel lol hebben ongeacht het feit dat we al maanden in lockdown zitten. Ondanks dat we niet écht uit kunnen gaan maakt iedereen er toch een feestje van. Ik loop door de straat en voel de ogen in mijn rug branden. Ik ben nog redelijk nieuw in de gay uitgaansscene en word daarom met indringende ogen aangekeken. Voornamelijk door de wat oudere mannen. Zij kennen bijna iedereen die daar rondloopt. ‘Zo, is dit het nieuwe snoepje van de week?’, zegt een man van rond de veertig jaar als ik langsloop. Ik walg van deze opmerking en loop met flinke vaart door naar de Exit.

Ik kom aan bij de Exit en voel mij gelijk op mijn gemak. De uitsmijter groet me vriendelijk en we maken een praatje. Het is een bijzondere verschijning door zijn hoge zwarte laarzen en zijn ietwat gothic achtige look. Hij brengt me naar mijn plaats en vraagt wat ik wil drinken. Om de scherpe randjes er vanaf te halen bestel ik een wodka lime. Zenuwachtig wacht ik op Abdel.

Na tien minuten wachten zie ik hem in de verte aan komen lopen. Ondanks dat ik hem nog nooit heb gezien herken ik hem meteen. Hij draagt een zwart leren jack met een wit shirt eronder en hippe sneakers. Hij herkent me en komt naar mijn tafel toegelopen. ‘Yoo man, ik ben Abdel’, zegt hij met een glimlach. Ik stel me voor en vraag wat hij wilt drinken. Hij doet met me mee en bestelt ook een wodka lime. We raken in gesprek over het leven en ik ondervraag hem over zijn eerdere Tinder dates. Hij vertelt dat hij dit ook niet vaker doet en om die reden ook zenuwachtig is. Na een aantal drankjes gaan de zenuwen bij ons beiden weg. Hij begint met me te flirten en zegt dat ik er goed uit zie. Na ieder drankje worden de gesprekken steeds vunziger. We hebben het over wat we wel en niet fijn vinden in de slaapkamer. Ik doe er volledig aan mee want na een aantal drankjes word ik sowieso ondeugender. Toch probeer ik af en toe wat ‘high class’ uit de hoek te komen. Dit is totaal ongeloofwaardig want ik weet meteen al dat hij met mij mee naar huis gaat. Na zo’n acht wodka lime per persoon besluiten we om naar mijn huis te gaan.

We komen aan bij mijn huis en storten ons op de bank. Ik ben alleen thuis dus er is niemand die ons kan storen. Ik trek een fles wijn open en we gaan dicht op elkaar op de bank zitten. We flirten er op los en zoenen wat met elkaar. Nadat de fles wijn volledig opgedronken is verplaatsen we naar mijn slaapkamer.

We zoenen intenser, trekken de kleren van elkaars lijf en belanden in bed. Het begint heel fijn maar al snel merk ik dat hij steeds dominanter en agressiever wordt. Ik zeg dat hij rustiger moet doen maar dit negeert hij. Ik duw hem van me af en word boos. ‘Ik wil dat je gaat!’, roep ik naar hem. ‘Nee niet voordat ik klaar ben!’, schreeuwt hij terug. Ik word nog bozer en roep dat als hij nu niet weg gaat, ik de politie bel. Ik voel me zo machteloos. Hij is veel sterker dan ik. Al mijn huisgenoten zijn er niet. Wat moet ik doen? Ik pak mijn telefoon en dreig om direct 112 te bellen als hij nu niet weg gaat. Hij schudt boos zijn hoofd en vertrekt. Verdrietig, vies en boos rook ik in mijn nakie op bed een sigaret . Met wie kan ik op dit tijdstip nog hierover praten? Één ding weet ik zeker. Ik stop voorlopig met Tinder dates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *