LINGERIEPOWERMENT

Vandaag – 8 maart 2021 – staan we stil bij jou, want het is Internationale Vrouwendag. Op deze dag vragen we onder andere aandacht voor empowerment van vrouwen. Dit kun je halen uit de meest simpele dingen. Zo voel je je waarschijnlijk on top of your game wanneer je bh matcht met je slip. Bol.com wil dat jij je elke dag zo voelt en dus verkopen zij nu ook lingerie. Vlogster Monica Geuze (25) is er lyrisch over.

HET VROUWTJE
“Ik voel me helemaal het vrouwtje in deze lingerie”, zei Monica toen ze de nieuwste After Eden-body aan had en in de spiegel keek. Deze ontving ze in een PR pakketje van Bol.com. De vlogster houdt ervan om zowel comfy als fleeky de deur uit te gaan. Vaak is deze combi lastig terug te vinden in lingerie, want er snijdt altijd wel een bandje in je lies of je boezem wordt platgedrukt wegens een te kleine bh-omvang. Hierdoor ontwijken wij vrouwen vaak de mooiste lingeriesets en verstoppen we onze vrouwelijkheid achter een saai en uitgelubberd stukje stof. Onze rondingen verdienen dit niet, want daar zijn ze simpelweg te mooi voor.

EEN LAPPIE STOF
Weinig jonge meiden investeren in mooie lingerie. ‘Ik heb geen partner om het aan te showen’, is een veel gehoord excuus. Monica: “Ze moeten iedere meid verplichten om mooie lingerie te dragen.” Zo’n lappie stof heeft namelijk meer invloed op jou dan je wellicht denkt. Wanneer jij je zeker voelt in een setje, straal je dat ook uit. Jouw lingerie wordt dus wel degelijk zichtbaar voor de buitenwereld, omdat een mooi setje je zelfvertrouwen geeft. Investeren dus in jezelf, ofwel lingerie.

(ON)GEMAKKELIJK
Bol.com biedt je naast een on top of your game gevoel ook een helpende hand. Naast ieder product staan gedetailleerde productspecificaties. Hierdoor weet je gelijk waar je aan toe bent. Drukken op het belletje van de paskamer is dus verleden tijd. Nu doen de postbezorgers dat, maar dan bij de deurbel van jouw huis. Online shoppen bespaart je ook een hoop ongemakkelijkheid. Thuis heb je namelijk geen verkoopster die om de minuut vraagt: “En, hoe voelt het?”. Wanneer de lingerie je niet bevalt, mag je het  binnen veertien dagen gewoon gratis terugsturen, uiteraard ongedragen. “Ziek chill”, aldus Monica.

PORTEMONNEE ZEGT JA
Jij bent de enige die je tegenhoudt om geen lingerie te dragen. Je portemonnee kun je er namelijk niet van beschuldigen, want voor een relatief lage prijs kun je kwalitatieve lingerie kopen. Zo vindt Monica dat een prijskaartje weinig zegt over een product. Door middel van verschillende filters – zoals merk, maat, kleur, materiaal en prijs – vind je sneller wat je zoekt. Zo is er op Bol.com voor ieder wat wils, zelfs voor je portemonnee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *